top of page
Lächelnde Mädchen im Auto

DAB+ 
Sinjal që dëgjohet në Automjete
në tërë Zvicrën*

Etno
Muzikë Popullore

Radio e parë dhe e vetme Shqiptare 24 orë në valë nacionale të Zvicrës!   

Memorandumi RTK - Albradio.jpg

Radio e parë që transmeton tinguj në gjuhën Shqipe 24 orë në valë nacionale të Zvicrës!

"albradio" është radio stacioni i parë shqiptar që transmeton valë në rrjet Nacional të një shteti mik të shqiptarëve gjegjësisht në Zvicër.

"albradio" me krenari prinë si lidere e Radio stacioneve Shqiptare në tërë Planetin tonë që shpërndanë valë në teknologjinë e fundit të DAB+!

        


"albradio"-n mund ta dëgjoni pa pagesë përmes DAB+ radiove në
Shtëpi, Automjete (të prodh. edhe prej vitit 2013) në regjionet:

Schaffhausen
Winterthur
Zentralschweiz

Aarau
Olten
Berner Oberland
Lausanne
St. Gallen 
Basel Stadt 
Basel Landschaft 

Zürich (pjesërisht)
Regjioni Zürich-ut ende në pritje

Genéve (prej 11.05.'23)Internet (Mobil dhe Kompjuter). 
dhe app (iOS dhe Android)

 

E gëzofshim së bashku radion tonë të përbashkët  

albradio në Autostradat kryesore të Zvicrës.png
Berneroberland.jpg
Regjionet e Zvicrës me valë.jpg

Për herë të parë në historinë e mediave digjitale Shqiptare (16.12.2022, në ora 11:30h) "albradio" filloi radio transmetimin Audio digjital në valë nacionale të Zvicrës.


"albradio" mund të dëgjohet kryesisht në regjionet ku komuniteti Shqiptar është më i pranishëm, në Autostradat (Autobahnen) më të frekuentuara të Zvicrës dhe ky trend i shtrirjes së rrjetit të "albradio"-s po vazhdon në kontinuitet.

Driving-Music.jpg

"albradio" ka filluar me prodhimin e programeve si;
 

•Informacione (lajme aktuale Nacionale)

•LIVE emisione (Interakcione në Studio)

•Biseda Interaktive (Studio dhe në Terren)
•Biseda me expert të lëmive të ndryshme.
•Programe integruese 

... e shumë emisione tjera produktive.

Rooftop-Party

Radio stacion për Shqiptarët e; Shqipërisë, Kosovës, Maqedonisë së Veriut, Luginës së Preshevës, Medvegjes, Bujanocit e Malit të zi.


"albradio" fton:
të gjithë të interesuarat/it për Kulturën, Artin, Arsimin dhe fushat e tjera Socio-Kulturore që ti bashkohen "albradio"-s dhe në këtë mënyrë të krijojmë synergjinë për ti dhënë ngjyrën më të bukur këtij radio stacioni të rëndësishëm për komunitetin Shqiptar në Zvicër!

Eine junge Frau in einem Aufnahmestudio

Faleminderit

author-1.png

Global Woman Magazine

Artikull i marrë nga Magazina
"Global Woman Albania" botuar më 17.12.2022

Albania - Globalwoman.jpg

KultPlus

KultPlus.jpg

RadioWoche.de

Radio_woche.jpg

KATROR

Katror_Info.jpg

Ardian Ilazi

Ju lumtë se ma lehtësuat rrugëtimin dhe u kënaqëm me ju.

Deli Aziri

Respekte për punën që po bëni dhe ju ndëgjoj në çdo çast.
Herën e fundit që isha rrugës për Belgjikë mund të dëgjoja "Albradio" deri në   Colmar (FR)  ose 70km nga Basel-i.

Blerim Viktor

Jemi shumë krenar se e kemi një radio Shqipe në Zvicër. Ideja ime është që ju të keni një program mepërshëndetje dhe urime!

Lule R. Isufi

"Përshëndetje! 
A mundemi edhe ne Shqiptarët në Gjermani me ndegju "albradio"?"

Beni_Jolli

"Respekt pëer ju stafin e Albradio sepse na knaqet me kete radio"

Aresim Jahaj

"...më vjen jashtzakonisht mirë që keni hapur një radio në Zvicër!
Ju uroj nga zemra të gjitha të mirat"
albradio_WhiteFont_Transparent.png
bottom of page