top of page
Image by William White

Top Hitet më të bukura Shqiptare

    Ndëgjo Shqip në veturën tënde - 24 orë në valë nacionale të Zvicrës   

misioni i "albradio"-s

Pas një rrugëtimi që zgjati gati dy vite, ekipi menaxhues i „albradio“, arriti të licensoj një projekt shumë ambicioz, të plotë dhe interesant që në fokus primar ka të rinjtë dhe të rejat e komunitetit Shqiptar.

"albradio" DAB+, ka lindur si projekt imperativ i kohës, i numrit të komunitetit Shqiptar në Zvicër, i tregut ekonomik dhe bizneseve të suksesshme të bashkatdhetarëve tanë, ka lindur si nevojë e digjitalizimit që po ndodh, ka lindur si ide se shoqëria jonë Shqiptare ka kulturë dhe potencial për ti ofruar edhe më shumë shoqërive perendimore.

albradio ON AIR - Black Back.png

Argëtimi dhe Informimi janë moto të "albradio"-s që po shpërndanë valë të radios për herë të parë në historikun medial Shqiptar në valë nacionale të shtetit Helvetik të Zvicrës në 24 orë gjatë 7 ditëve të javës.

“albradio” është ambasadorja më e denjë Pan Shqiptare që  mbulon me sinjal akset kryesore të regjioneve më të populluara me komunitetin Shqiptar dhe duke pretenduar të shtrihet gjithnjë e më shumë në tërë territorin e Zvicrës duke i dërguar sinjal çdo familje dhe individi që flet e dëgjon shqip!

Emisionet e prodhuara të "albradios" do të plasohen në "youtube" e platforma tjera sociale si "Podcast"  që të mund të përcjellën edhe pas emetimit!

Radiosendung
54 PËRQIND RADIO NDEGJUES.png
albradio_WhiteFont_Transparent.png
bottom of page