top of page
Zusammen arbeiten
Etno Marketing.jpg

- Radio Reklamat (Audio Spots)
- Web Reklama (Banners)
- Sponzorizime të Radio Emisioneve (Audio)
- "Podcast" - Emisione (Audio dhe Vizuele) YOUTUBE 
- Rrjetet Sociale (Instagram, TikTok, Facebook)

- DABNET - Mesazhe vizuele në ekranet e Automjeteve
(Format JPG)
- App Mesazhe (App Notification)
- Newsletter (e-Mail Marketing)

reklamën tuaj ta dëgjojnë të gjithë Shqiptarët në Zvicër

Merrni një ofertë falas për reklamë në albradio

1

Reklamë për Radio?

2

Kemi interesim edhe për Web Reklamë (media sociale)?

3

Radio Spoti (Produksioni)?

4

5

Jemi shumë krenar që kujdesemi për klientët tanë dhe i ndihmojmë ata të 
plotësojnë nevojat e tyre. Nëse dëshironi të na kontaktoni për ndonjë arsye rreth Marketingut , mos hezitoni! Ekipi ynë do të bëjë gjithçka për t'ju ndihmuar!

RADIO REKLAMA
Reklama Profesionale të prodhuara sipas kërkesës së klientit me regjisor, të lexuara me zë Radiofonik dhe të përcjellura me Audio efekte muzikore! Emetimet sipas marrëveshjes me Klientë.
"albradio" dëgjohet përmes DAB+ valëve 24/7 nga Lausanne deri në St. Gallen si edhe përmes web faqes dhe app (iOS dhe Android)!  në:
Vetura, shtëpi, ambiente të punës etj!

Basel-Landschaft_ prej 01.02.23.jpg

WEB REKLAMA (BANNERS)
Reklama (JPG dhe GIF) digjitale (pa zë)  në 4 lloje të formave të ndryshme të web faqes (www.albradio.ch).
Reklama p
rofesionale vizuele që vegëzohen (link) me faqen e klientit (Landingpage) të vizualizuara sipas kërkesës së klientit!
Webreklamat janë 24/7 online!

PARTNERËT - SPONZORËT
Llogot e Partnerëve - Sponzorëve (JPG) të webfaqes së "albradios" janë standarde dhe në formate të barabarta!

Web-Design

DABNETWORK
Inovacion që është lansuar për herë të parë (2023)!
Mundësi e jashtzakonshme për të proklamuar përmes Radios edhe reklama Vizuale (PA ZË)!


Reklama Digjitale të punuara enkas (Vizuele (JPG)) ekskluzivisht për ekrane të Radio Veturave dhe që emetohen vetëm në Zvicër!

dabnet_4.jpg

SPONZORIZIME TË RADIO EMISIONEVE - SË SHPEJTI
Programi i Mëngjesit (çdo ditë 06:00 - 09:00)
Programi i lajmeve (çdo ditë - çdo orë)
Parashkimi i motit ((çdo ditë - çdo orë)
Emisioni "TOP LISTA" (çdo ditë 11:00 - 13:00)
Bisedat me Ekspertë (çdo ditë dy emisione me Ekspertë 19:00 19:30)
Programi i Natës (çdo ditë 21:00 - 23:00)

Vlog

PODCAST - YOUTUBE - SË SHPEJTI
Sponzorizimi i Podcast Programeve (Bisedat me Ekspert, Intervistat  të ndryshme me Mysafir në studiot (1/2) e "albradio"-s)! 
Podcast-et e "albradios" mund të përcjellen në kanalin oficial të radios!

Bücherregal-Sendung

RRJETET SOCIALE - SË SHPEJTI
Ndjekës (Followers) organik në rrjetet sociale: Instagram, TikTok, Facebook)

Reklama Digjitale të punuara enkas
(Audio & Vizuele) që shpërndahen ekskluzivisht për publikun e Komunitetit Shqiptar në Zvicër!
 

Digitale Social Media

APP MESAZHE (APP NOTIFICATION) - SË SHPEJTI
Mesazhe të dedikuara vetëm për ndjekësit e "albradio"-s përmes aplikacioneve të "appstore" (iOS) dhe "playstore" (Android)!
(edhe jashtë Zvicrës)!

 

App Screens

NEWSLETTER - (e-Mail Marketing) - SË SHPEJTI
Çdo javë pregaditen Buletine javore me informacionet më të lexuara dhe ju dërgohen listës së abonuesve të portalit "albradio"-s edhe jashtë Zvicrës!
Përmbledhje e TOP 
lajmeve përcjellet me sponzorizuesit në e-Mail. 

SMS im Cafe
Partnerët e çmuar të "albradio"-s
w1a.png
Eurotuning Garage_edited.png
Arziana Cosmetik.jpg
logofinal500x200-1_edited_edited_edited.jpg
logo Illyrian Eagle_edited.jpg
1661104478957.jfif
Usa Boutique Plus.jpg
Eriscom_edited.png
Herunterladen_edited.jpg
STEFAN-IMMO_Logo.png
logo cafe spatz.jpg
Montpri Logo.png
148a86_3bd9c67c75204383a0780f12f087de8d~mv2_edited.jpg
logo Auchli Pneu_edited.jpg
Dini Dent.png
bottom of page