top of page
Videoanruf

NA KONTAKTONI 

Ju falenderojmë paraprakisht për mesazhin Tuaj!

Zgjedh Këngën tënde të shpirtit dhe ne do ta
emetojmë përmes valëve të radios tënde - "albradio"

MARKETING

 

Ftojmë Bizneset e suksesshme të reklamojnë Firmat e tyre

marketing@albradio.ch


Studio - WhatsApp dhe Viber 
Mesazhe ose Audio mesazhe.

+41 79 554 88 88

REDAKSIA

 

Industriestrasse 9
5432 Neuenhof

+41 79 426 71 52

+41 78 706 14 16
+41 76 581 05 21


Prishtinë
+383 48 297 877

info@albradio.ch


n

bottom of page