top of page
Professionelles Mikrofon mit Pop-Filter

Audio Produksion

Audio Reklama, Xhingla (Jingles) për Radio 

Audio Storyboards Naracione për Radio dhe Podcast-e
Zërime Audiofonike profesionale

Inçizim profesional me Audio Regji sipas nevojës
Xhingla 

Spikerët Specialistë të "albradio"-s

Bleranda

Shtyp butonin për të dëgjuar zërin e Blerandës
 

        

Porträt des bärtigen Mannes

Blerimi

Shtyp butonin për të dëgjuar zërin e Blerimit

Lächelnde junge Frau

Agnesa

Shtyp butonin për të dëgjuar zërin e Agnesës

Mann mit Brille

Mentori

Shtyp butonin për të dëgjuar zërin e Mentorit

bottom of page