top of page

PARTNERËT

Ju prezentojmë kompanitë që mbështetën projektin e "alb-radios".

Njëkohësisht i falenderojmë publikisht për përkrahjen dhe besimin e tyre për të jetësuar radion e parë shqiptare që shpërndanë rrjet 24/7 në valët nacionale të shtetit Helvetik.

I ftojmë Bizniset tjera shqiptare që të na bashkangjiten në projektin tonë si partnerë të denjë.

bottom of page