top of page
Bergsteiger auf dem Gipfel

Të gjithë juve që besuat në vizionin e "albradio"-s

Në vijim gjeni emrat e listuar të gjithë atyre që na besuan në vizionin e "albradio"-s dhe na kanë përkrahur në forma praktike të ndryshme.

Konferenz

Gentë M., Prishtinë
Gent R., Prishtinë 
Lorian Jakupi, Birr
Jozef Gjugja, KöllikenShemsi, Baden
Lil Mulaj, Wettingen
Agim S., Höchstadt
Naser Beqiri, Wettingen 

Rita S., Gjilan

Genta Mulaj, Wettingen
Valdrini, Gjilan
Ilir Braha, Schaffhausen

Sami Qerimi, Spreitenbach
Taulant S., Höchstadt
Kushtrimi, Gjilan 
Valmir Muji, Gjilan

Jetlina, Bern
Elvana Prendi, Tiranë
Shkëlzen Rrahimi, Frauenfeld

Faton Ahmetaj, Pejë

Urim Baftiu, Zürich
Burim Nuhiu, Preshevë
Naim Cuci, Zürich
Agimi, Kumanovë

Faton Krasniqi, Dulliken
GTONE.MUSIC
Bajram Pinta, Baden
Merita P.

Teuta Kerhani, Zürich
Bardhyl Salmani, Langenthal
Dashnim Hebibi, Zürich
Maxi, Prishtinë

Gyner Muji, Prishtinë
Labinot M., Wettingen
Gjizi, Frick

Bedriu, Wettingen

Fatos Rrahimi
Enver Papaki, Gjilan
Besim P., Gjilan
Fatmire Asllani, Prishtinë

Arben  Vata
Merita Sinani, Zürich
Valentina R., Spreitenbach
Arsim Demiri, Gjilan

Raif Hoda, Lausanne

Armendi, Bujanoc
Bujar Veliu., Wettingen
Fatmir Hyseni, Wettingen


Mujë S. Gjilan
Admir Muji, DE

 

---


 

-

Partnerët

Gelbe diagonale Linien
Grafik-Blatt
Buchstabe M
Fuchs
Platz Logo
Tokio
V-Form
Runde Form
Plattencover
albradio_WhiteFont_Transparent.png
Classic Car Rent _ Camelon.jpg
Soxey_2.jpg
bottom of page